Βιογραφικo

γυναικολόγος Θεσσαλονίκη dr babatsias

O ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, γυναικολόγος - μαιευτήρας χειρουργός με ιατρείο στον Εύοσμο, αναλαμβάνει φυσιολογικό τοκετό μετά καισαρική τομή (VBAC), λαπαροσκοπική αφαίρεση κύστεων ωοθηκών - ινομυωμάτων, έλεγχο υπογονιμότητας, παρακολούθηση εγκυμοσύνης και κυήσεις υψηλού κινδύνου.

Ο κύριος Μπαμπατσιάς εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά από πανελλαδικές εξετάσεις. Μετά την αποφοίτηση από την ιατρική του ΑΠΘ, ειδικεύθηκε στη μαιευτική - γυναικολογία στην Ελλάδα και μετεκπαιδεύθηκε στη λαπαροσκόπηση - υστεροσκόπηση στο Λονδίνο (Royal Free Hospital - London).

Είναι μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου (GMC). Είναι κάτοχος πιστοποίησης για κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, αναγνωρισμένος επίσης και από την ανάλογη βρετανική εταιρεία. Είναι εκπαιδευτής του προγράμματος ALSO (επείγοντα περιστατικά στη μαιευτική).

Ο ιατρός διατηρεί ένα ιατρείο στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Καραολή & Δημητρίου 71. Διατηρεί και δεύτερο ιατρείο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και δέχεται κατόπιν ραντεβού.